trende

[2024 Güncellendi] Microsoft Workplace 2024 Crack Ücretsiz Edinin

13.06.2020
22
[2024 Güncellendi] Microsoft Workplace 2024 Crack Ücretsiz Edinin

Microsoft Office 2019, dünya çapında belge oluşturmak için kullanılabilecek ana yazılım ürünlerinden biri olmaya devam ediyor. MS Office 2019'un sorunu, satın almanın maliyetli olmasıdır. Crack Microsoft Worker 2019'un kullanımıyla ilgili herhangi bir sorunuz olduğunda tam olarak doğru yerdesiniz. Microsoft Workplace 2019'un ücretsiz modelini sağladığını iddia eden çeşitli web siteleri var ancak bunların güvenli olup olmadığından emin olamazsınız. Microsoft Workplace 2019'un kırık modeli hakkında bilinmesi gereken tüm bilgileri bulmak için çalışmaya devam edin ve kullanımının güvenli olup olmadığını öğrenin. Ayrıca Microsoft Workplace 2019 – WPS Workplace'ten %100 ücretsiz ve uyumlu bir farklı keşfedebilirsiniz.

Microsoft Office 2019 Çatlak Sürümü

Crack Workspace 2019'u kullanmak, Microsoft Office 2019 aboneliği için ödeme yapmak istemediğinizde ancak yine de onu özel ve profesyonel ihtiyaçlarınız için kullanmak istediğinizde yapılacak en güzel şeydir. Microsoft Office 2019, Word, Excel, PowerPoint ve Outlook gibi üretkenlik uygulamalarını içeren tek seferlik satın alınan bir pakettir. Kurulum ve aktivasyon için ürün anahtarı gerektirir. Satın alma onayı e-postanızı ve perakende paketinizi test edin veya ürün anahtarınızı bulmak için Microsoft desteğiyle iletişime geçin. Microsoft Workplace 2019'un tam sürümünü satın almak ve ücretsiz indirmek için resmi Microsoft web sayfasını veya yetkili satıcıları ziyaret edebilirsiniz.

1. Crack Microsoft Workplace 2019 için Temel Seçenekler

Bunlar Microsoft Office 2019'un crackli tam sürümünü ücretsiz indirmenin temel seçenekleridir:

MS Office 2019'un iyi yanı, muhteşem bir OneDrive yapılandırmasıyla gelmesidir.

Belgeleriniz hakkında sonuç alabilmek için Office 2019'daki "Akıllı Arama"yı kullanmalısınız.

Workplace 2019 Excel, e-tablolardaki diyagramlarla daha yüksek düzeyde çalışmanıza olanak tanır.

Kurumsal kaynaklarınızı doğru şekilde yönetmek için Office 2019'u kullanmalısınız.

Workplace 2019'da Excel, grafiklerle bilgileri daha iyi anlamanıza olanak tanır.

Evrak işlerinde gerçek zamanlı işbirliğinden yararlanmak için Workplace 2019'a güvenebileceksiniz.

Office 2019'un bu yeni sürümü Visio cihazı konusunda size yardımcı olur.

İzleme deneyimini geliştirmek için Workplace 2019'daki temaları değiştirebilirsiniz.

Phrase, Excel ve PPT'yi hiçbir ücret ödemeden, Reklamsız kullanın.

2. Microsoft Workplace 2019'daki Yeni İşlev

Crack işyeri 2019'da kullanabileceğiniz yepyeni özellikler şunlardır:

Evraklarınıza SVG fotoğrafları ekleyebilir ve düzenleyebilirsiniz.

Workplace 2019'u kullanmak cümleleri kolayca çevirmenize olanak tanır.

Yepyeni Office 2019, üretkenliği artırmak için LaTeX yardımı ile birlikte geliyor.

Belgelerde daha iyi animasyonlar oluşturmanıza yardımcı olmak için "Morph" ile birlikte gelir.

Slayt gösterilerinizi kolayca taramak için "Yakınlaştır" işlevini kullanmalısınız.

Office 2019'un yeni sürümü, görevleri birbirine bağlamanıza yardımcı olur.

Microsoft Office 2019'u Ürün Anahtarıyla Kırma Yöntemleri?

Microsoft Office 2019'un güzel yanı, tüm belge ihtiyaçlarınızı kolaylaştırabilmesidir. Bununla birlikte, bu yazılımın tam sürümüne erişiminiz yoksa, evrakları, activar office elektronik tabloları ve slaytları kolayca oluşturamazsınız. Abonelik planı için para ödemeniz gerekmiyorsa Workplace 2019'u kırmanızın nedeni budur. Bu blog yazımızda Office 2019'un crackleme tekniği ile yapacağınız işlemleri sizlere sunacağız.

1. Sistem Gereksinimleri

Crack Workplace 2019'u kullanırken sorunlarla karşılaşmadığınızdan emin olmak için bilgisayarınızın karşılaması gereken gereksinimler aşağıda listelenmiştir:

Dizüstü bilgisayarınızın Home Windows XP veya herhangi bir yeni Home Windows işletim sistemi modelinde çalışıyor olması gerekir.

Workplace 2019'u çalıştırmak için bilgisayarınızda sekiz GB RAM olması gerekir.

Workplace 2019'u kolayca çalıştırabilmeniz için bilgisayarınızda 10 GB ücretsiz depolama alanı bulunmalıdır.

Office 2019'u gecikmelerle karşılaşmadan kullanabilmeniz için dizüstü bilgisayarınızda Intel Çift Çekirdekli İşlemci veya daha yeni bir işlemci bulunmalıdır.

WPS Workplace: Word, Excel ve PPT'yi tamamen ücretsiz kullanın, Reklamsız.

2. Microsoft Workplace 2019'u nasıl kıracağınızı öğrenin?

Crack Office 2019'u tam olarak nasıl kuracağınız aşağıda açıklanmıştır:

Adım 1 : Başlamak için önceki herhangi bir Microsoft Office modelini bilgisayarınızdan kaldırın.

Adım 2 : Bilgisayarınıza işyeri yazılım programını yerleştirmek için Uptodown.com gibi güvenilir web sitelerinden Office 2019'u indirin.

Adım 3 : İndirdiğiniz Workplace 2019'u bilgisayarınızda bulun ve kurulum işlemini başlatmak için yazılım programına çift tıklayın.

Dördüncü adım : Workplace 2019'u sorun yaşamadan yüklemek için ekranda gördüğünüz talimatlara uyun.

Adım 5 : Kurulum süreci tamamlanır tamamlanmaz Office 2019 yazılımındaki “Kapat” butonuna tıklayınız.

Adım 6 : Workplace 2019'u kırma işlemine devam etmek için web bağlantınızı devre dışı bırakın ve dizüstü bilgisayarınızdaki Windows Güvenliği özelliklerini kapatın.

Adım 7 : Sorunlarla uğraşmadan Workplace 2019'u etkinleştirmek için bu blogda verilen etkinleştirme anahtarlarından herhangi birini kullanın.

3. Microsoft Office 2019 Ürün Anahtarı [Güncel 2023]

Kurulum işlemi tamamlanır tamamlanmaz, Workplace 2019 aktivasyon işlemlerine devam etmek için aşağıda belirtilen tuşlardan herhangi birini seçebileceksiniz. Önemli olanı "olduğu gibi" ayarladığınızdan emin olun ve Etkinleştirme sorunlarından kaçınmak için hiçbir kelimeyi/karakteri yanlış yazmayın.

RXES4-XD5RCT-FV6Y7B-8UHN8-BY7VT

UN9YB-7TVRC-5ESX4-4ESXDC-5RTV6

VTF6D-C5XSZW-XE4C5R-TFV6-BGY78

E4XDC5-RTFV6B-GY8HUBY-V7TCDXS

EXDRCT-F6VGY7-B8HU-NBY7-VT6CD5

HUGY7-TFV6D-C5RE4-SXZ3W-AESX4D

6CD5RX-ESZXDC-5RTFV-6BY78U-NYBT

Güvenilir Crack Web Sitelerini Bulmak için Üç Fikir

Office 2019 kırık modelini sağladığını iddia eden çevrimiçi birkaç web sitesi olduğunu unutmayın. Ancak tüm bu sitelerle ilgili sorun, sundukları işyeri 2019 crack'inin yasal olup olmadığını teyit edememenizdir. Workplace 2019'u kırmak için güvenilir bir web sitesi seçtiğinizden emin olmalısınız, aksi takdirde kendinizi bilgisayarınızın saldırıya uğradığını göreceksiniz. Office 2019 crack'ini bulmak için güvenilir web siteleri seçmenize yardımcı olabilecek bazı öneriler:

Çoğu crack web sitesinde bir "yorum" alanı bulunur. Başka bir kişinin crack'i daha önce deneyip denemediğini test etmek ve uygulamanın yasal olup olmadığını kontrol etmek için çeşitli web sitelerinin açıklama kutularını kontrol edebilirsiniz.

Workplace 2019 için doğru crack web sitesine karar vermek için mutlaka Google'a veya diğer arama motoru sonuçlarına güvenmeniz gerekmez. Güvenilir işyeri 2019 crack'lerini kısa sürede bulmak için sosyal panoları test etmek daha iyidir.

Bilgisayarlarla çalışma konusunda önceden herhangi bir uzmanlığınız yoksa, Office 2019'un kırma tekniği zahmetli olabilir. Office 2019'u etkinleştirmek için uygun web sitelerini seçebilmeniz için yakın çevrenizdeki teknoloji uzmanlarından tavsiye almak daha iyidir.

Crackli Varyasyonları Kullanmanın Potansiyel Riskleri

Crack Office 2019'u kullanmanın herhangi bir potansiyel olumsuzluk içermediğine dair standart bir yanlış izlenim olabilir. Uygun kırma önerilerini seçmezseniz, Workstation 2019'u yüklemenin alternatifi olarak kendinizi bilgisayarınızın hacklenmesiyle karşı karşıya bulacağınızı unutmayın. Bu nedenle, önce bir crack modeli kullanmanın potansiyel dezavantajları hakkında bilgi sahibi olmanız gerekir. Crack kurulum kursuna devam edersiniz:

Bazı yerlerde bilgisayar müşterilerinin Office 2019 gibi crackli bir program yüklemesi yasa dışı olabilir.

Crack Workstation 2019'u edinmek için tüm bağlantılar güvenilir değildir. Çevrimiçi bağlantıların bir kısmı bilgisayarınıza zarar verebilecek virüsler içerebilir.

Office 2019'un kırık sürümleriyle birlikte gelen ve dizüstü bilgisayarınızı etkileyebilecek reklam yazılımları veya kötü amaçlı yazılımlar olabilir.

Workplace 2019'un crackli versiyonları doğru kanallardan güncellenememekte ve veri güvenliğinizi tehlikeye atmaktadır.

Bilgisayarınızda crack işyeri 2019 kullanıyorsanız, Microsoft tarafından sunulan en son güncellemelerin keyfini çıkaramayacaksınız.

Kolejiniz veya kuruluşunuz, kullanıcıların crack office 2019 gibi önceden etkinleştirilmiş yazılım programlarından yararlanmasına izin vermiyor.

Microsoft Workplace 2019'a En İyi Alternatif seçenekler – WPS Workplace

Office 2019'un kırma tekniği sorunu konusunda endişeleriniz varsa WPS Office'i kullanmayı düşünmeniz daha iyi olur. WPS Office, sunduğu muhteşem özellikler nedeniyle dünya çapında yaklaşık 500 milyon müşteri tarafından güvenilmektedir. Tek bir yazılım programında evrak işleri, elektronik tablolar ve slayt gösterileri oluşturmaya yönelik hepsi bir arada bir araçtır.

1. Yetenekler

WPS Office, üretkenlik ihtiyaçlarınızı tek bir yerden karşılamanıza yardımcı olacak iyi bir yazılım programıdır.

WPS Workplace araçlarının net sürümünü tek kuruş ödemeden kullanmalısınız.

Daha yüksek işlevsellik ve güvenlik için OCR ve Bulut Depolama gibi çok sayıda son derece etkili seçeneği bir araya getirir.

2. Uyumluluk

Microsoft Office dosya codec'leriyle %100 uyumludur. Ayrıca WPS Office'i Linux, Home pencereleri ve Mac bilgisayar sistemlerinize kolayca ücretsiz olarak indirebilirsiniz. Üstelik WPS Workplace, belgeleri zahmetsizce oluşturmak isteyen her Android ve iOS müşterisi için uygun olabilir.

3. Fiyat

WPS Workplace'in en büyük özelliği, bu yazılım programının tüm önemli seçenekleri içeren ücretsiz modelinin kullanımının ücretsiz olmasıdır.

4. Profesyoneller

WPS Office tamamen ücretsizdir ve reklam içermez.

WPS Office'i kaydolmadan çevrimiçi olarak kullanabilirsiniz.

WPS Workplace'in doğru yöntemi nasıl kullanacağınızı öğrenmek kolaydır.

5. WPS Workplace ile Microsoft Word Excel PPT'yi nasıl düzenleyeceğinizi ve kaydedeceğinizi öğrenin

Gerekli cümle/excel/ppt belgenizi WPS Office'te açın.

Dosyanızı kaydetmek için WPS Office içindeki "Menü"ye gidin.

Dosyanızı WPS'ten Microsoft formatında dışa aktarmak için "Dosya" ve ardından "Farklı Kaydet" düğmesine tıklayın.

Sonuç olarak, crack işyeri 2019'u kullanma sorunu müşteriler için ele alınması zor olabilir. Crack yazılımını kullanma yoluna gitmeniz gerekmiyorsa, Microsoft Workplace 2019'un en iyi çeşidi WPS Office'tir. WPS Workplace'in iyi yanı, muhteşem belgeler, elektronik tablolar ve slayt gösterileri oluşturmanız için tavsiye edilen tüm özelliklerle birlikte gelmesidir. Kullandığınız cihaz ne olursa olsun üretken kalmanızı sağlamak için bu yazılımı tüm birimlerinizde kullanabilirsiniz.

Eğitim Videosu: Microsoft 2019'u tek kuruş harcamadan edinmenin yolu

SSS

S1: Workplace 2019'u kaç kez etkinleştirebilirim?

C. Workplace 2019 etkinleştirme anahtarını yalnızca hemen kullanabileceğinizi unutmayın. Kullanıcıların Workplace uygulamalarını birkaç dizüstü bilgisayarda kullanmak istemeleri durumunda Microsoft 365 aboneliği satın almaları gerekmektedir.

S2: Workplace 2019 ile 2021 arasında çok fazla fark var mı?

A. Office 2019 ile 2021 arasındaki tek temel fark, Microsoft Workplace 2021'in OneNote ve Microsoft Teams'i başlatmış olmasıdır. Aksi takdirde ikisi arasında temel bir ayrım yoktur.

Microsoft Office 2019'u ücretsiz edinmenin en iyi yolu hakkında daha fazla bilgi edinin.

Soyut

Crack Office 2019'u kullanmanın zorluğu bazı müşteriler için üstesinden gelinmesi zor olacaktır. Crack yazılımı kullanma yoluna gitmek istemiyorsanız, WPS Office'i kullanmayı düşünmek en iyisidir.

WPS Office'in en büyük özelliği, çarpıcı belgeler, elektronik tablolar ve slayt gösterileri oluşturmak için gerekli olan tüm seçeneklerle birlikte gelmesidir. Kullandığınız cihaz ne olursa olsun üretken kalabilmenizi sağlamak için bu yazılımı tüm cihazlarınızda kullanmanız gerekir.

Ziyaretçi Yorumları

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Whatsapp
Oğuz Olacak
Oğuz Olacak
Merhaba. Size nasıl yardımcı olabiliriz?